Страждають невинні тварини: на Київщині через уламки ракети африканська левиця Юна отримала контузію

Київ

Напередодні під час атаки уламки збитої російської ракети впали поруч із Центром порятунку диких тварин на Київщині. Це налякало дворічну левицю Юну, вона отримала контузію і втратила координацію. 

Про це розповіла кореспондентка ТСН Валерія Ковалінська.

Вчора, 2 січня, під час обстрілів уламки збитої російська ракети впали поруч з центром. Це призвело до контузії тварини та втрати левицею координації. 

“Вона намагається підвестися – падає на всі сторони. Зараз ситуація не сильно міняється. Трохи менше падає, поки її накололи. Але як воно пройде, то дуже важко сказати”, – розповіла очільниця центру.

Що відомо про історію Юни

Африканській левиці Юні 2 роки. Її врятували у Київській області – забрали з маленької клітки, де вона жила з ще одним левом. Через те, що він її пригнічував Юна постійно була в стресі. Коли їх забрали до цього центру у них ще й були обмороження, бо жили на бетоні в маленькій клітці без підстилки. Юну вдалося вивести зі стресу, але до вчорашнього дня. У центрі розповідають, що готували документи для відправки левиці до Європи. На який термін це доведеться відкласти – наразі невідомо.

Нагадаємо, станом на 17 годину 2 січня внаслідок атаки по Україні постраждало 127 людей. На жаль, загинуло 5 українців.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *