Вбив жінку з квітами: чи є серійним маніяком затриманий у Києві іноземець (фото, відео)

Ексклюзив ТСН

Протягом останньої доби низка Telegram-каналів повідомила, що затриманий у Києві за вбивство продавчині квітів 37-річний іноземець є серійним маніяком, на рахунку якого щонайменше 10 жінок.

Як повідомили джерела ТСН.ua у Національній поліції, насправді наразі немає точного підтвердження або спростування того, що затриманий причетний до інших вбивств.

“Єдине, що можна додати – в Києві майже всі вбивства розкриті, тому казати про причетність цього підозрюваного до вбивств на території Києва підстав немає. Наразі слідчі з’ясовують причетність цієї особи до вбивств на території України”, – повідомив нам співрозмовник у поліції.

Щодо вбивства жінки в Голосіївському районі Києва, поліція столиці повідомила таке: “Інформація про виявлення жінки з тілесними ушкодженнями у приміщенні квіткового магазину на проспекті Голосіївському надійшла на спецлінію “102” близько 8 години ранку 2 січня. На місце події негайно виїхало керівництво територіального підрозділу поліції, оперативники, слідчо-оперативна група столичного главку та кінологи. Розпочалися оперативно-пошукові заходи”.

Начальник управління карного розшуку поліції Києва Андрій Кічук повідомив, що за результатами роботи всіх задіяних підрозділів поліції Києва, поліцейські відтворили хронологію подій і встановили чоловіка, який причетний до вбивства жінки.

“Того вечора 54-річна продавчиня перебувала у приміщенні квіткового магазину. Близько дванадцятої години ночі до магазину зайшов невідомий, який почав із нею розмову, і за кілька хвилин пішов з кіоску. Згодом чоловік повернувся, накинувся на жінку та хаотично завдав їй численних ударів ножем по тілу. Потім зловмисник зняв із потерпілої золоті прикраси та зник з місця події. Однією з версій цього тяжкого злочину є вбивство з корисливих мотивів”, – розповів Кічук.

Вже за добу після скоєного оперативники затримали фігуранта в Голосіївському районі столиці.

Ним виявився 37-річний іноземець, який не має постійного місця мешкання у столиці. У нього слідчі вилучили речові докази: три золоті каблучки, які належали загиблій.

“Слідчим відділом Голосіївського управління поліції під процесуальним керівництвом Голосіївської окружної прокуратури фігурантові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів”, – повідомили в поліції.

Підозрюваний затриманий, наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. За вчинене йому загрожує позбавлення волі на термін до 15 років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

“Окрім того, ми перевіряємо причетність затриманого до вчинення інших злочинів на території столиці та України”, – додав Андрій Кічук.

Нагадаємо, правоохоронці затримали іноземця, підозрюваного в серії злочинів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *