Мигдальне печиво у формі півмісяця: дуже простий рецепт

Випічка і страви з борошна
  1. У великій мисці збийте вершкове масло з цукром, сіллю, мигдальним екстрактом і яйцем до отримання однорідної маси.
  2. Додайте мигдальне борошно і борошно і добре перемішайте.
  3. Розігрійте духовку до 180 градусів. Обваляйте шматочки тіста в нарізаному мигдалі і надайте їм форму півмісяця.
  4. Покладіть печиво на силіконовий килимок для випічки або пергаментний папір на деко. Випікайте печиво близько 20-25 хвилин, поки воно не стане злегка золотистим зверху.
  5. Дайте печиву охолонути і за бажанням прикрасьте цукровою пудрою.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *