Після атаки по Харкову в лікарні померла літня жінка: в якому стані поранені

Війна

Внаслідок ракетної атаки по Харкову 2 січня в лікарні померла одна з поранених – 84-річна жінка.

Про це повідомили Харківська обласна прокуратура та очільник ОВА Олег Синєгубов.

За даними прокуратури, станом на 4 січня відомо про двох загиблих внаслідок масованої ракетної атаки по Харкову, яку росіяни влаштували 2 січня. Ще 62 мирних жителів були травмовані.

“На жаль, у лікарні померла одна з поранених внаслідок обстрілу Харкова – 84-річна жінка. У медзакладах Харківщини залишаються 16 постраждалих внаслідок обстрілу 2 січня”, – йдеться в заяві Синєгубова.

Він додав, що водночас на стаціонарному лікуванні перебувають 11 жінок та п’ять чоловіків, серед них – дев’ятирічний хлопчик. Дитина – у стабільному стані середньої важкості. Хлопчик отримав мінно-вибухову травму та забійну рану м’яких тканин.

Читайте провідні новини дня:

У важкому стані перебуває 56-річний чоловік, який отримав множинні уламкові ураження. Його прооперували.

Інші пацієнти – у стані середньої важкості у відділеннях хірургії, серцево-судинному, офтальмологічному відділеннях.

Нагадаємо, російські війська 2 січня влаштували масовану ракетну атаку по Харкову. Ворожі цілі пошкодили 40 будинків, автомобілі, господарські будівлі, магазини, кафе, аптеки. Десятки людей зазнали поранень і до цього моменту було відомо про одну загиблу – 91-річну жінку.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Зросла кількість поранених у Харкові! Як місто оговтується від пекельної атаки?

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *