Як правильно робити компліменти чоловікам

Різне

Вважається, що компліменти треба говорити жінкам. Однак психологи давно довели, що 99 чоловіків зі 100 на підсвідомому рівні не менше очікують від слабкої статі захоплення і схвалення. Чоловікам, так само, як і жінкам, потрібно робити компліменти, але робити їх правильно – в такому разі вони можуть допомогти зміцнити стосунки та покращити спілкування.

Які компліменти подобаються чоловікам

Комплімент зовнішності

Чоловікові подобається, коли жінка виділяє його природні риси, як-от силу, спритність, сексуальність. Неважливо, на яку частину його тіла ви звернули увагу – чоловікові важливо, що ви взагалі звертаєте на це увагу.

Комплімент професійним якостям

Чоловіки пишаються своїми професійними досягненнями, тому компліменти, що стосуються їхніх професійних здібностей і досягнень, завжди є важливими.

Комплімент ерудиції та унікальності

Зробити комплімент розумному, ерудованому чоловікові треба так, щоб він був неочевидним. Будь-яка людина хоче почуватися особливою та унікальною. Компліменти, які підкреслюють унікальні риси особистості чоловіка або його особливі таланти, можуть бути особливо значущими.

Комплімент за зусилля

Такий комплімент має показати, що ви вдячні чоловікові за його старання і зусилля зробити ваше життя, стосунки кращими. Йдеться передусім про його наміри, зусилля, енергію, яку він вкладає у стосунки, щоб полегшити вам життя.

Комплімент за ухвалення правильних рішень

Чоловіки люблять, коли жінки хвалять їх за здатність ухвалювати рішення. Вважається, що чоловікам легко це робити, хоча це не завжди так. Якщо ваш обранець без жодних вагань ухвалює важливі й серйозні рішення, не бійтеся похвалити його за це.

Комплімент вашому інтимному життю

Будь-якому чоловікові приємно почути схвальні слова про те, наскільки вам було приємно й добре разом з ним. Не соромтеся про це йому розповідати.

Як правильно робити компліменти чоловікам

  • Робіть компліменти лише тим якостям і рисам чоловіка, які у нього справді є. Спробуйте зрозуміти, якою саме якістю він пишається, і віддайте їй належне. Якщо вам відповіли, що не люблять компліментів, отже, ви десь припустилися помилки – це заповітна струна в душі чоловіка, яку він приховує. Якщо вам вдалося її відшукати і трепетно ​​зіграти на ній, вважайте, що серце цієї людини – у вас у кишені.
  • Формулюйте свою думку чітко, двозначності в компліменті не повинно бути. Особливо це стосується недоліків зовнішності. Не варто говорити, що у людини цікавий профіль, якщо у нього великий ніс. Він може подумати, що ви знущаєтеся з нього.
  • Говорячи комплімент, звертайтеся до людини на ім'я або ім'я й по батькові. А для близької людини можна скористатися ніжним звертанням, наприклад, милий, коханий. Говорячи комплімент, дивіться в очі людині, а не повз неї.
  • Якщо ваші стосунки не настільки близькі, щоб говорити прямі компліменти, похвала може бути непрямою і ніби від третьої особи. Наприклад, можна сказати, що вам приємно бути поряд із таким розумним, мужнім чоловіком. і повірте – таке висловлювання не пройде повз увагу вашого обранця.
  • Ніколи не порівнюйте чоловіка з іншими. Йому не потрібно знати, що ви його з кимось порівнюєте, особливо зі своїми колишніми.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *