Ксенія Мішина шокувала вартістю комфортного відпочинку в Таїланді: “Я ледь не поперхнулась”

Гламур

Українська акторка Ксенія Мішина з 11-річним сином Платоном нині насолоджується відпусткою в Таїланді.

В Instagram-stories знаменитість розповідає про вартість відпочинку. Виявилося, що за комфортні умови доведеться викласти чимало коштів. За словами Мішиної, в Таїланді є приватні пляжі, за якими доглядають та які постійно прибирають. Щоб відпочити там та насолодитися гарними краєвидами, доведеться заплатити 5,5 тисяч гривень дорослому, а дитині – 3 тисячі.

“На приватних територіях та пляжах можна побачити таку красу. Перебування на такому пляжі та користування басейном коштує 5500 грн з дорослого та 3000 грн з дитини. Я послала їх нах*р”, – обурилася акторка.

Щоправда, Мішина наголосила, що таку вартість доведеться заплатити за чистоту, адже пісок і вода там неабияк чисті та без сміття.

“Але водичка тут максимально чиста. Чистота коштує дорого”, – додала артистка.

Також знаменитість здивувалася вартістю коктейлів. За каву та мохіто Ксенії довелося заплатити тисячу гривень. Акторку це неабияк здивувало, адже у магазинах Таїланду ціни на продукти нижчі, аніж в Україні.

“Я випила каву, малий – мохіто. Мені дали рахунок на 1000 гривень. Я ледь не поперхнулась, взагалі не очікувала! Особливо, коли ціни в магазинах набагато дешевші, ніж у нас”, – поділилася акторка.

Нагадаємо, нещодавно Ксенія Мішина розповіла про неприємну зустріч з росіянкою в Таїланді. Акторка поділилася, як її шокувала поведінка жительки країни-агресорки.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *