Прикріпіть втулку до пилососа і увімкніть його: ви здивуєтеся, яку поширену проблему можна вирішити

Різне

Хоча найпоширенішою проблемою є розводи, що з'являються на склі, існує ще одна, про яку мало хто каже. Йдеться про нижню частину рами, в якій постійно накопичується бруд, який важко вичистити.

На щастя, користувачка Instagram під псевдонімом @acleanbee знайшла доволі простий, але ефективний спосіб, як очистити бруд навіть з важкодоступних місць.

Вікно – це не лише склопакет, тому щоб в оселі було дійсно чисто, потрібно подбати і про чистоту рами. Однак про це важливе місце дуже часто забувають. З часом тут накопичується так багато різного бруду, що вікно навіть може погано зачинятися.

Найбільше сухого листя, комах і пилу потрапляє в нижню частину рами, яка розташована одразу під стулкою. Водночас простір настільки вузький, що прибрати все це сміття дуже складно.

Більшість людей для цього використовують пилосос, але діаметр труби надто широкий, і тому більша частина бруду залишається в рамі. Але з цією проблемою можна впоратися.

Візьміть втулку від туалетного паперу чи паперових рушників, прикріпіть її до труби пилососа, сплющіть кінець – і ви зможете без проблем потрапити навіть у найвужче місце, щоб там поприбирати. Після цього треба лише провести провести паперовим рушником або чистою ганчіркою, щоб зібрати залишки бруду.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *