Сім’я отримала листа, який відправили 80 років тому: про яку трагедію у ньому йшлося (фото)

курйози

Лист, відправлений парі з Іллінойсу, США, 1943 року, нарешті був доставлений члену сім'ї через 80 років після того, як він знову з'явився в поштовому відділенні.

Про це повідомляє WIFR-TV.

Послання, адресована мешканцям Де-Калба Луї та Лавені Джорджам, нещодавно з'явилося у поштовому відділенні міста, і працівник вирішив спробувати розшукати членів родини.

Зрештою, лист був доставлений Грейс Салазар, родичці, яка живе в Портленді, штат Орегон, і вона поділилася цим листом з Джанетт Джордж, дочкою Луї і Лавени.

“Послання з минулого, яке, здавалося б, з'являється з нізвідки, це неймовірно”, – сказала Жаннет. “Всі просто казали: “Боже мій”, розумієте? Усі були приголомшені. Просто типу: “Що це?”.

Лист, надісланий поштою 1943 року, був написаний двоюрідним братом Джорж, чия перша дочка Евелін померла від муковісцидозу.

“Я переживала щодо цього. Я маю на увазі, що втратити дитину – це завжди жахливо”, – сказала Жаннет. “Це ніби допомогло мені доторкнутися до горя моїх батьків і втрат, які моя сім'я пережила ще до мого народження”.

Співробітник поштового відділення, який розшукав сім'ю Джордж, сказав, що лист, ймовірно, залишався недоставленим так довго, тому що на поштовій адресі була назва вулиці, але не було номера будинку.

Нагадаємо, собака зжер 4000 доларів. Як його господарі не розгубилися та почали діяти.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *