Які сумки будуть у моді 2024 року: п’ять бюджетних варіантів для стилю “тиха розкіш”

Різне

Серед трендів уже кілька років поспіль – недорогі сумки з екошкіри чи якісної тканини, які акцентують наш стиль і водночас досить щадні для гаманця. Тому можна придбати більше аксесуарів, щоб дивувати подруг і колег своїми розкішними аутфітами. Розповідаємо, які бюджетні сумки будуть трендовими 2024 року.

Мінімалістична сумка

Ці універсальні сумки підходять на всі випадки життя – для прогулянки, зустрічі в кафе, роботи чи свята. Головне, щоб сумка була у витриманій кольоровій гамі, без будь-якої яскравої фурнітури. Тоді ви матимете розкішний трендовий образ. До того ж такі сумки виконані з якісної екошкіри, тому недорогі.

Дорожня сумка

Така сумка набула шаленої популярності, бо її можна використовувати не лише за прямим призначенням. Цей тренд запровадили дизайнери на своїх модних показах, а світові знаменитості активно його підтримують. Адже погодьтеся, досить зручно брати таку сумку в дорогу, до магазину по продукти і просто, щоб вигуляти свій модний лук. Сумки можуть бути як із натуральної, так і з екошкіри, а принти – різноманітними.

Клатч

Цей варіант жіночої сумки перейшов до розряду класики, що й не дивно, адже він акцентує увагу на жінці, робить її образ розкішним і досконалим. Тому кожній представниці прекрасної статі обов’язково треба мати хоча б один у своєму модному арсеналі. Такі сумки універсальні, бо підходять на всі випадки життя.

Сумка-тоут

Це велика містка сумка, куди можна покласти багато речей: косметику, планшет або записник. Тому вона й не сходить з модного олімпу вже років п’ять. Сумка може бути з чіткими лініями, структурованою або м’якою – це неважливо. Головне – вона практична і досконала для будь-якого образу.

Стьобана сумка

Ці сумки на піку модних трендів кілька років, бо запали в душу, мабуть, усім модницям світу. Це можуть бути репліки відомих брендів, а також варіанти в мінімалістичному стилі. Головне, такі сумки дуже стильні й недорогі, тому їх можна придбати кілька, щоб стилізувати свої модні образи та мати неперевершено розкішний вигляд.

Читайте також:

Светри, які ніколи не вийдуть із моди: 6 варіантів для теплої і стильної зими

10 найкращих стрижок 2024 року для зрілих жінок: омолоджують і підкреслюють красу

Топ трендових моделей джинсів на 2024 рік: з чим носити, щоб створити незабутній образ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *