Військовий експерт прокоментував можливість загострення в Авдіївці

Події

Загострення в Авдіївці може відбутися. Цього потрібно очікувати.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю OBOZ.UA висловив офіцер резерву ЗСУ, військовий експерт Андрій Крамаров.

Нам потрібні боєприпаси

Водночас слід розуміти, каже експерт, що сили ворога, зосереджені в районі Авдіївки, наразі виснажені. Їм потрібно підтягнути свіжі резерви, техніку, яку вони підвозять, як правило, з інтервалом у 7-10 днів.

“Я також бачу певний сплеск у статистиці, у зведеннях нашого Генерального штабу втрат ворога. Тому що, як правило, противник одразу ж кидає резерви на поле бою”, – відзначає Крамаров.

Безумовно, зараз нам потрібно отримати допомогу від наших західних партнерів у вигляді боєкомплекту. В період умовного зниження інтенсивності бойових дій це критично необхідно, не кажучи вже про іншу зброю, танки, артилерію тощо.

“Наразі дуже й дуже необхідним був би просто повний боєкомплект. Так ми змогли б краще підготуватися до нової хвилі інтенсифікації бойових дій”, – стверджує експерт.

Начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш повідомив, що наразі окупанти намагаються тримати в напрузі усю лінію оборони цього міста. Він також прогнозує чергову хвилю загострення вже незабаром.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *