Очільника Пентагону Остіна госпіталізували в перший день Нового року – яка причина

за кордоном

Очільника Міністерства оборони США Ллойда Остіна госпіталізували 1 січня 2024 року до Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда у зв’язку з ускладненнями, що виникли після нещодавньої планової медичної процедури.   

Про це повідомляє сайт Пентагону.

“Увечері 1 січня міністра оборони США Ллойда Дж. Остіна III госпіталізували в Національний військово-медичний центр Волтера Ріда у зв'язку з ускладненнями після нещодавно проведеної планової медичної процедури”, – повідомив прессекретар Пентагону генерал-майор Пет Райдер.

Зараз Остін одужує та, як очікується, вже сьогодні повернеться до повноцінного виконання обов’язків. Також уточнюється, що поки глава Пентагону перебував у лікарні, його обов’язки виконувала заступниця міністра оборони Кетлін Хікс.

“У будь-який час заступник міністра оборони був готовий діяти від імені міністра і виконувати його повноваження, якщо це буде потрібно”, -додав він.

Нагадаємо, Рустем Умєров та Ллойд Остін 22 грудня обговорили низку питань, серед яких, наприклад, засідання “Рамштайну”.

Читайте також провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *