Подоляк пояснив, якими методами Росія сподівається виграти війну

Події

Радник Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що стратегія РФ проти війни в Україні є абсолютно ясною і прозорою.

Про це він написав у Мережі.

Подоляк каже, що РФ намагається “пересидіти” країни демократії та проукраїнську коаліцію, песимізуючи настрої, щоб не програти категорично та не нести відповідальності за військові злочини.

Крім того, РФ намагається масштабно провокувати будь-які центри напруженості, будь-які ескалації, будь-які конфлікти у різних точках світу, щоб відвернути глобальні ресурси від підтримки України.

“Проводити масові ракетні обстріли територій та цивільного населення України, щоб спровокувати гуманітарні катастрофи та реалізувати справжні (геноцидні) цілі війни. Систематичний обстріл з території Росії прифронтових міст України, щоб перетворити ці території на випалену землю та використати це як базовий пропагандистський аргумент”, — додає Подоляк.

Ще країна-агресорка вдається до “м'ясних штурмів” на пріоритетних напрямках, щоб мати хоч якісь результати і таким чином виправдати внутрішню мілітаризацію та перетворення країни на мобілізаційно-трудовий табір.

“Різке нарощування обсягів песимізуючої пропаганди з паралельними спробами втрутитися в підсумки виборчих кампаній ключових демократичних країн. Однак для всіх цих маніфестних спроб встояти протиотруту “російської стратегії” існує. Саме час її активно застосовувати”, – резюмував радник ВП.

Раніше Подоляк заявив, що Російська Федерація вже не маскує своїх намірів міфічною “денацифікацією” на тлі укладання договорів із Північною Кореєю та Іраном. “Ось зла” ще ніколи не була настільки очевидною.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *