РФ підтягує десантників і морську піхоту: Гуменюк розповіла про бої на Херсонщині

Війна

Окупаційна армія Росії міняє свої підрозділи на лівому березі Херсонської області. В окупантів виник суттєвий розбрат серед особового складу – ворог підтягує туди десантників і морську піхоту.  

Про це в ефірі телемарафону розповіла керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк.

“Бачимо дуже метушливу заміну підрозділів, дуже суттєвий розбрат серед особового складу. Зараз виникла потреба у ворога посилювати південний напрямок, придніпровський, як вони називають. На цій ділянці штурмові дії їм треба продовжувати, а у війську нема злагодженості. Вони підтягують сюди десантників і морську піхоту, відчувають, що не впорались ті, кого кидали до цього на “м'ясні штурми”, – розповіла вона. 

За її словами, на Херсонщині відбувається певне посилення у штурмових діях за підтримки бронетехніки. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Ворог посилюється на Півдні України після успішних дій ЗСУ в окупованому Криму – Гуменюк

“Певний період часу ворог її не використовував, тому що масово втрачав. Очевидно, що підтягнули певний резерв, тому штурмові дії зараз відбуваються з підтримкою бронетехніки. Тим не менш, наші позиції на лівому березі залишаються сталими. Нам вдається відбивати штурми. За минулу добу їх було понад 10. Продовжуємо роботу над розширенням плацдарму”, – резюмувала Гуменюк.

Нагадаємо, Гуменюк розповіла про результати атаки ЗСУ по Севастополю.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *