Одружений ексчоловік Ані Лорак покинув Дубай і з новою дівчиною приїхав до себе на батьківщину

Гламур

Ексчоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу, який вже підтвердив свої нові стосунки з українською моделлю Анастасією, повіз її до Туреччини.

До слова, раніше пара ділилася романтичним контентом з Дубая. Разом з ними можна було бачити доньку Мурата 12-річну Софію. Однак, днями дівчина вже полетіла додому і закохані залишилися наодинці.

І згодом Налкакіоглу з новою дівчиною Анастасією полетів до столиці Туреччини. Вони влаштували справжнє романтичне побачення. Спочатку закохані вирушили на прогулянку містом. Українка в кадрі ніжно цілує свого нового обранця.

До того ж бізнесмен з дівчиною пішли на шопінг і поласували традиційними солодощами.

Також Анастасія поділилася, як вони з коханим насолоджувалися заходом сонця на узбережжі. І показала декілька фото, які для неї зробив Мурат, відзначивши його професіоналізм: “Талановита людина талановита у всьому”.

А вночі закохані поїхали дивитися на нічне місто і насолоджувалися спільним відпочинком. Зокрема, вони зупинилися біля мосту. Українка зробила його фото й додала пісню співачки KOLA “Біля серця”, де лунають наступні рядки: “Я тебе ношу в кишені біля серця, бо лише з тобою воно б'ється”. І додала цікавий підпис: “Пісня повністю відображає мій внутрішній стан”.

Вочевидь, Анастасія вже по вуха закохана у турецького бізнесмена. Втім, сам Мурат не квапиться пояснювати, чи все ж розійшлися вони з його другою дружиною Лілією Реус.

Нагадаємо, раніше ми уже розповідали, що відомо про нову обраницю Мурата Налкакіоглу.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *