П’ять трендових стрижок для жінок після 40: стильні та сміливі зачіски на різну довжину волосся

Різне

Як стригтися жінкам, яким трохи за сорок 2024 року? Відповідь стилістів і модних експертів однозначна – це мають бути сміливі стрижки різної довжини на межі кількох стилів. Бо на думку експертів, саме в цьому віці жінка досягає піку своєї сексуальності і може робити зі своїм образом усе, що їй заманеться. І саме стильна стрижка може розкрити жінку по-справжньому, підкреслити її темперамент і невгамовну красу. Розповідаємо, які зачіски будуть на піку трендів 2024 року для жінок після сорока.

Подовжений боб із чубком на бік

Це найпопулярніша зачіска для жінок після сорока, оскільки вона повністю здатна оновити стиль, зробити кожну жінку сексуальною, сміливою і відвертою. А чубок набік увиразнить образ, вкраде кілька зайвих років і надасть романтичної вишуканості.

Стильний боб на русяве волосся

Теплий коричневий відтінок стильної стрижки зробить образ жіночним і виразним. З такою зачіскою кожна пані буде впевненою у своїй сексуальності та красі. Стильний боб не потребує спеціального догляду чи укладання, гарно відростатиме і надасть об’єму тонкому волоссю.

Стрижка шеггі

Така недбала стрижка буде ідеальним вибором для сміливих і стильних жінок, які не бояться кардинально змінювати образ. Зачіска абсолютно не потребує укладання, пасма волосся у такій стрижці лягають самі природно й недбало. Для об’єму можна трохи взяти пінки на руки і просто збити локони.

Хвилястий боб

Природні хвилясті локони надають будь-якому аутфіту романтизму та грайливості. А волосся, якщо його пофарбувати в техніці балаяж, матиме здоровий і сяйливий вигляд. Зачіску варто вибирати з чубком, тоді вона омолоджуватиме й підкреслюватиме вилиці.

Каре з діагональним чубком

Це класична стильна зачіска для жінок після сорока, які не бажають кардинально змінювати довжину волосся. Вона допомагатиме своїй власниці зберегти молодість і вишукану чарівність. А діагональний чубок розбавлятиме строгі лінії стрижки і привертатиме увагу до гарних очей. Така зачіска підходить для всіх типів обличчя та будь-якої структури локонів. Дуже гарний вигляд стрижка матиме на тонкому волоссі, вона робитиме локони об’ємнішими.

Читайте також:

Вони не сидять на дієтах: секрети молодості, краси та здоров’я італійських жінок

4 варіанти еталонної стрижки, яка пасує абсолютно всім: увиразнює красу і надає аристократизму

10 найкращих стрижок 2024 року для зрілих жінок: омолоджують і підкреслюють красу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *