Лілія Ребрик відверто поділилася, як минає її вагітність у 42 роки

Гламур

Українська телеведуча Лілія Ребрик відверто поспілкувалася з прихильниками, які поставили їй чимало запитань про вагітність та пологи.

Зокрема, в акторки поцікавилися, чи складно їй виношувати дитину в 42 роки. Лілія відверто відповіла, що попередні дві вагітності для неї були тяжчі, адже її постійно мучив токсикоз, а нині ж у ведучої є можливість насолодитися цікавим станом без хворобливого самопочуття.

“Дві попередні вагітності в мене був токсикоз всі дев'ять місяців. А втретє нарешті на шостому місяці організм дав мені можливість насолодитися вагітністю без токсикозу. Я його приборкала. Так що вже місяць я кайфую”, – поділилася знаменитість.

Лілія Ребрик також зізналась, чи вже обрала ім'я для третьої донечки. Ведуча говорить, що для їхньої сім'ї це складене завдання. По-перше, вони обирають ім'я, яке буде співзвучне з прізвищем Дика. По-друге, треба назвати майбутню донечку так, щоб всім членам родини сподобалося. Наразі Лілія Ребрик вже обрала ім'я, однак поки не квапиться його розсекречувати.

“Скажу так: є вже варіант, але поки не скажу. Звикаємо, говоримо з нею…Коли зустрінемося – зрозуміємо, чи підходить ім'я. До того ж прив'язка до прізвища Дика. Ще треба, щоб всім членам родини подобалося. Задача із зірочкою”, – зазначила ведуча.

Нагадаємо, акторка Вікторія Варлей зараз теж при надії. Раніше знаменитість ділилася, як їй вдалося завагітніти у 39 років.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *