Оля Полякова розповіла, як її 18-річна донька почувається після операції

Гламур

Українська співачка Оля Полякова вже декілька днів перебуває поруч зі своєю старшою донькою Машею, яку нещодавно прооперували.

Знаменитість приїхала до Львова, де в лікарні лежить її 18-річна донька. Полякова закликала шанувальників побажати Маші швидкого одужання та поцілувала її руку.

“Побажайте здоров'я моїй киці”, – сказала зірка.

Наступного дня Оля знову прийшла до Маші в палату та показала її після кількох днів після операції. Також артистка запитала у доньки, як вона почувається, на що дівчина відповіла, що їй “вже трошки краще”. Водночас Полякова наголосила, що старшій доньці треба ходити. Проте такі слова мами дівчина заперечила киванням голови.

Також співачка додала, що лікарі називають її доньку Марічкою. Натомість зірка пожартувала і пригадала рядки з пісні “Ой, Марічко, чичері”.

Зазначимо, що Оля Полякова та її донька Маша не розголошують причин проведення операції. Втім, під час їхнього торішнього відпочинку в Африці у дівчини діагностували жовчнокам'яну хворобу. Також сама артистка нещодавно розповідала про погіршення стану її здоров'я.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *