Вмить зроблять фігуру стрункою, а обличчя – молодим: 7 кольорів одягу, які замаскують усі недоліки

Різне

Стилісти не рекомендують носити одяг чорного кольору жінкам, яким трохи за сорок, бо він старить і не робить їх стрункішими. Натомість спеціалісти в галузі моди пропонують вибрати інші кольори, які омолоджуватимуть і робитимуть фігуру витонченішою. Розповідаємо, які сім кольорів допоможуть візуально схуднути і не додаватимуть років.

Лавандовий колір

Найбільше такий відтінок пасуватиме світловолосим дівчатам. Він візуально розгладжуватиме зморшки, створить ефект грайливості та спокуси. Також цей відтінок здатен візуально витягнути фігуру, замаскувавши всі її недоліки.

Пудровий колір

Без такого кольору не обходиться жоден показ мод та список одягу, який омолоджує. Тому в гардеробі кожної модниці має бути хоч одна річ пудрового кольору, яка вкраде кілька зайвих років і кілограмів. Такий одяг ідеально поєднувати з речами чорного, білого й коричневого відтінків.

Зелений колір

Насичений смарагдовий колір доволі яскравий, тому, безперечно, привертає до себе увагу. Водночас він може замаскувати всі недоліки фігури. Тож якщо ви маєте кілька зайвих сантиметрів на талії, можете зупинити свій вибір на одязі такого кольору. Він підкреслить природні вигини талії та замаскує кілька зайвих кілограмів. А ще він освіжає обличчя, робить його молодим і привабливим. Такий колір найкраще комбінується з нейтральними відтінками – білим, сірим і чорним.

Червоний колір

Такий колір також здатен візуально видовжити фігуру та вкрасти зайві кілограми. Але він має бути традиційним червоним, без холодного чи теплого тону. Тоді таке вбрання ідеально підійде як для прогулянки, так і на свято.

Синій колір

Щоб візуально зробити фігуру стрункішою, варто вибирати темний насичений синій. Він набагато краще пасуватиме, ніж чорний. Такий відтінок личить усім без винятку жінкам і буде доречним на всі випадки життя.

Коричневий колір

Цей колір можна варіювати в будь-якому відтінку, щоб зробити свою фігуру стрункішою. Це вдалий вибір для повсякденного й ділового стилю. А якщо бажаєте створити дорогий та елегантний образ, можна придбати сукню-футляр шоколадного відтінку.

Колір фуксії

Рожевий колір 2024 року на піку популярності. Для того, щоб візуально звузити свою талію, краще вибирати колір фуксії. Такий відтінок зробить образ ефектним, а фігуру – стрункішою. Також рожевий колір вкраде кілька зайвих років і зробить колір обличчя свіжішим.

Читайте також:

Вони не сидять на дієтах: секрети молодості, краси та здоров’я італійських жінок

4 варіанти еталонної стрижки, яка пасує абсолютно всім: увиразнює красу і надає аристократизму

Які сумки будуть у моді 2024 року: п’ять бюджетних варіантів для стилю “тиха розкіш”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *