Відставка генерала Собка: колишня дружина згадала його коханок і відпочинок в Італії

Події

Відома українська волонтерка Марина Комарова, яка від 2018 року була одружена із заступником командувача Сил територіальної оборони ЗСУ, бригадним генерал Сергієм Собком, відгукнулася дописом у соцмережі на новину про його відставку.

За її словами, колишній чоловік іде на іншу посаду з підвищенням, тож не варто з цього приводу сумувати.

Окрім того, Марина Комарова стверджує, що генерал Собко не вирізняється особливими людськими чеснотами. Вона стверджує, що після присвоєння генеральського звання її чоловік сильно змінився – почав приймати дорогі подарунки, відвідувати елітний спортклуб і зустрічатися з коханкою, використовуючи службовий автомобіль та персонального водія.

“Як заправський генерал, Собко почав користуватися підлеглими в особистих цілях.  А раніше його це страшенно обурювало. Ну то ж було “до”. Місце сидіння визначає точку зору”, – написала вона.

Також Марина Комарова написала, що в листопаді 2022 року генерал Собко поїхав у відпустку разом із “коханкою” до Італії.

“А я влізла в борги, щоб вивезти дитину за кордон на зиму. Тому що зимувати без світла й тепла під обстрілами з маленькою дитиною не було вже сил. Він мені нічим не допоміг”, – згадувала жінка.

Волонтерка написала, що генерал Собко розлучився з нею офіційно через Одеський суд у листопаді 2023 року, хоча він прописаний у Києві, а вона – в Літині Вінницької області.

“Я навіть про це не знала, поки він мені не сказав “і до речі, ми вже розлучені”… Але факт є фактом – генерал порішав. Дуже треба було, бо коханка сказала, що не пустить до себе жити, поки він не розлучиться”, – припустила Марина Комарова.

Нагадаємо, Міністерство оборони вирішило повністю припинити співпрацю з компаніями, пов'язаними зі скандальною родиною Гринкевичів. Зокрема, йдеться про бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого звинувачують у масштабному розкраданні грошей на потреби військових.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *