Збірна України оголосила склад на чоловічу естафету Кубка світу з біатлону в Рупольдінгу

Спорт

Стало відомо, в якому складі збірна України виступить у чоловічій естафеті на п'ятому етапі Кубка світу з біатлону-2023/24 в німецькому Рупольдінгу.

Як повідомив старший тренер команди Юрай Санітра у коментарі Суспільне Спорт, “синьо-жовтих” у естафетній гонці представлять Артем Прима, Дмитро Підручний, Денис Насико та Віталій Мандзин.

Зазначимо, що у складі української збірної на чоловічу естафету відбулася одна зміна порівняно з естафетою на попередньому етапі Кубка світу в Обергофі: третій етап замість Антона Дудченка бігтиме Денис Насико .

Чоловіча естафета на Кубку світу з біатлону в Рупольдінгу відбудеться у четвер, 11 січня. Початок гонки – о 15:30 за київським часом.

Додамо, що жіноча естафета відбудеться у середу, 10 січня. Вона розпочнеться о 15:30 за київським часом.

Де дивитися гонки Кубка світу з біатлону

На території України всі гонки Кубка світу з біатлону будуть транслюватися на сайті Суспільне Спорт, а також на місцевих телеканалах Суспільного мовлення (Суспільне Київ, Суспільне Полтава тощо).

Подивитись гонки також можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ на каналі Суспільне Київ. А за промокодом TSNUA отримуйте преміальний доступ до платформи кіно та телебачення на 7 днів.

Читайте також:

Рупольдінг-2024: розклад гонок п'ятого етапу Кубка світу з біатлону та де дивитися

Кубок світу з біатлону: результати жіночої естафети на етапі в Обергофі

Кубок світу з біатлону: результати чоловічої естафети на етапі в Обергофі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *