Онуфрійчук, Полякова, Ахат та інші: українські зірки, які заміжні за мільйонерами

Гламур

Не рідкість, коли популярні жінки виходять заміж за заможного обранця. Однак деякі обрали собі за чоловіка мільйонера.

Одним відомим українкам поталанило віднайти своє щастя в Україні, а іншим вдалося зустріти кохання за кордоном. Редакція сайту ТСН.ua пропонує подивитися, хто з українських зірок вийшов заміж за мільйонера та як склалося їхнє подружнє життя.

Іванна Онуфрійчук та Алмаз

Обранцем української телеведучої став казахський мільйонер Алмаз. Парочка познайомилася 2018 року під час відпочинку в Іспанії. Спільні телефонні розмови, зустрічі, прогулянки закінчилися тим, що Алмаз освідчився Іванні. У лютому 2021 закохані влаштували весілля на Мальдівах, а вже в листопаді вони узаконили шлюб в Україні. Нині закохані живуть разом у Швейцарії.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

Співачка вийшла заміж за бізнесмена 2004 року. Різниця у віці, яка складає 16 років, не стала закоханим на заваді. Оля говорила, що чоловік неабияк її підтримував на початку кар'єри та у всіх творчих починаннях. Нині закохані вже майже 20 років живуть у щасливому шлюбі. Полякова та Буряковський також виховують двох доньок – 18-річну Машу та 12-річну Алісу.

Алла Костромічова та Джейсон Капоне

Українська модель вийшла заміж 2015 року. Обранцем знаменитості став італійський мільйонер Джейсон Капоне. Пара не влаштовувала гучного весілля, а лише тихо та скромно розписалася в США. У листопаді 2015 року Алла народила сина Сальваторе, а вже у червні 2023 року модель оголосила про народження доньки Аврори.

Ксенія Бугрімова та Сашик Лакмал

Українська режисерка вийшла заміж за принца зі Шрі-Ланки – Сашика Лакмала. Весілля пара зіграла на березі Індійського океану. Разом подружжя виховує сина Оскара, який народився 2019 року.

Ассія Ахат та Ігор Баленко

Українська співачка Ассія Ахат 2000-го року вийшла заміж за мільйонера. Обранцем виконавиці став український підприємець Ігор Баленко. На момент одруження у кожного з них була дитина. Пізніше у подружжя народився спільний син Філіп.

Олеся Бацман та Дмитро Гордон

Шоумен та журналістка одружилися 2011 року. Подружжя має трьох спільних доньок – Санту, Алісу та Ліану. Олеся та Дмитро нині живуть у щасливому шлюбі. Ба більше, Гордон, який до весілля з Бацман був двічі одруженим, називає свою дружину найкращою жінкою в його житті.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *