- М'ясо вимийте, обсушіть паперовим рушником. Наріжте його невеликими кубиками, обваляйте в борошні і обсмажте з двох боків до золотистого кольору. Перекладіть до іншого посуду.
- Цибулю та часник очистіть і дрібно наріжте.
- Моркву очистіть та наріжте тонкими кружальцями.
- Гарбуз очистіть від шкірки та насіння, картоплю потрібно також очистити і нарізати невеликими кубиками.
- У сковороду влийте вино та м'ясний бульйон. Додайте пасту, перемішайте. Викладіть м'ясо, картоплю, гарбуз, моркву, цибулю, часник, суміш трав, лавровий лист, перець та сіль. Перемішайте.
- Накрийте кришкою і тушкуйте годину-півтори на невеликому вогні. Не перемішуйте.
Поради:
- М'ясний бульйон можна використовувати будь-який: яловичий, свинячий чи курячий, або розбавити у воді бульйонний кубик.
Читайте також: