Бої під Бахмутом: воїни ЗСУ розповіли про тактику окупантів та ворожі штурми (фото, відео)

Ексклюзив ТСН

На Бахмутському напрямку нашим армійцям вдалося виснажити ворога, і тотальні бої стихли. Втім, окупанти не припиняють обстрілювати артилерією наші позиції та фактично засипати їх дронами-камікадзе. А їхня розвідка в небі майже без упину працює, щоб виявити артилерію Збройних сил.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Юлії Кирієнко.

Знімальна група ТСН побувала на Бахмутському напрямку, де тривають бої. Тут постійно чути звуки вибухів і роботу артилерії.

Десь на стику стратегічних сіл під Бахмутом – Андріївки та Кліщіївки, які 5-та штурмова та “холодноярівці” відбили не так давно – тепер війська намагаються втримати здобуті позиції і на цій ділянці фронту перейшли в оборону.

Ключові висоти – за нашими військами. Вибити з них наших армійців ворогові не вдається дотепер. Проте тут і надалі вкрай небезпечно, а ще постійно літають ворожі “Орлани”.

“Вони заходять, одну групу розбили. Одразу кидають другу, третю, і так воно йде-йде. Ми намагаємося подавити їх артилерією, щоб не дати ворогові наблизитися до хлопців, до нульового краю”, – каже військовий ЗСУ “Барс”.

Допомагає піхоті й гармата, яка нищить не лише ворожі групи російських штурмовиків, а й техніку.

Командир гармати Вадим часто працює, як навідник. Каже, дуже подобається робити все самому.

Вадим родом із Київщини і вчився стріляти зі своєї гармати в Німеччині. Вже рік, як на позиціях. Раніше нищив і ворожу піхоту, і машини, які підвозили росіян. Отже, каже, більше б здивувався, якщо б не влучив у російський БТР. Командири вже представили його до нагороди. Але Вадим чекає на інше – перемогу.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Новини за 12 січня 2024 року | Новини України

Нагадаємо, військовий розповів усю правду про бої за Бахмут.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *