Ексдружина Остапчука показалася в Іспанії й поскаржилася на зайві кілограми

Гламур

Ексдружина шоумена Володимира Остапчука, нотаріусиня й блогерка Христина Горняк розповіла про відпочинок в Іспанії й неочікувану цифру на вагах.

Блогерка у фотоблогу поділилася зі своїми шанувальниками режимом дня під час відпочинку. Так, вона зізналася, що планувала зробити свої дні в Іспанії насиченими прогулянками. Втім, це так і залишилося в планах. За словами Горняк, вона з подругами лише їли та лежали. І додала, що за короткий період відчула, що погладшала.

“Коли ми сюди їхали, то обговорювали з подругами, як будемо гуляти, куди підемо, підбирали наряди… Ну це все залишилось в обговореннях, в основному ми їли і лежали, і спали, і знову їли і лежали… Тому, я думаю, на терезах я точно плюс…”, – написала ексдружина Остапчука.

Коли нотаріусиня стала на ваги її здогадки підтвердилися, адже там було плюс два кілограми. Загалом, вага 37-річної Христини тепер – 48 кг.

Нагадаємо, нещодавно ексдружина Остапчука, нотаріусиня Христина Горняк чесно зізналася, чи переймається тим, що в неї нема дітей у 37 років.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *