Відомий український співак шокував, як опинився у торговому центрі, в якому розпочалася пожежа

Гламур

Український співак Вадим Олійник приголомшив, як у ТРЦ, де він займався у спортзалі, просто під час занять розпочалася пожежа.

Сьогодні, 13 січня, артист приїхав до спортзалу в київському ТРЦ. Під час тренування до нього підійшов тренер і повідомив, що сталося займання будівлі. Він попросив Олійника терміново покинути спортзал. За словами Вадима, він спочатку не повірив, але одразу вийшов на вулицю й залишився неушкодженим.

“Сьогодні дуже щасливий день. Я приїхав потренуватися в спортзал. Займаюся, і до мене підходить тренер і каже: “Слухайте, я перепрошую, але тут торговий центр горить”. Я кажу: “Що? В сенсі горить?” Він каже: “Так, виходьте, будь ласка, тому що зараз як би полум'я може дістатися до спортивного залу”. Треш”, – розповів знаменитість у своєму фотоблогу.

Також зірка показав, як вже на місце прибувають екстрені служби порятунку. Зокрема, пожежники й медики. До слова, було евакуйовано близько 200 людей.

Зазначимо, сьогодні, 13 січня, у ТРЦ “Космополіт” у Солом'янському районі Києва виникла пожежа, яку успішно загасили. Як повідомив мер столиці, займання трапилося поблизу дитячої кімнати на четвертому поверсі. Постраждалих немає.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *