Валерій Харчишин вперше натякнув на причини розлучення з дружиною після 13 років шлюбу

Гламур

Соліст гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин після прикрої звістки про розлучення з дружиною Юлею, натякнув на можливі причини такого рішення.

Співак пояснив, що люди можуть розлучитися з трьох причин. Зокрема, серед основних він назвав проблеми, які у пар виникли внаслідок повномасштабного вторгнення. Вочевидь, їхній з ексдружиною шлюб не витримав відстані. До того ж, за словами знаменитості, люди здатні змінюватися під впливом критичних ситуацій.   

“Я нині розлучений, це факт. Офіційно я вільний. На мою думку, розлучаються зараз люди з трьох причин. Перша – я не вірю в кохання на відстані, друга причина – в критичних ситуаціях люди стають самі собою і третя причина – як би ви там не домовлялися, скільки б у вас не було дітей, кохання не питає дозволу прийти в твоє життя і в кожного воно може з'явитися, а далі або ти його побореш, або ти віддаси себе йому, от і все”, – розповів Валерій в інтерв'ю для “ЖВЛ”.

Так, наразі ексдружина співака разом з їхніми двома дітьми перебуває на заході України. А ось третій старший син Дмитро з перших днів агресії РФ перебуває у складі ЗСУ. До слова, Валерій також поділився, як давно бачився з 25-річним хлопцем.

“Ми не бачились дуже давно. Він зараз на півночі. 24 лютого 2022 року ми з ним попрощались, як і з моїми молодшими дітьми. Вони поїхали далі на захід. Старший вийшов у Житомирі і 25 лютого він вже був із зброєю. Я боявся за все, я хвилювався, що він не знає, як взагалі обходитись зі зброєю”, – додав артист.

Нагадаємо, нещодавно почали ходити чутки, що співак та актор Джастін Тімберлейк знаходиться на межі розлучення зі своєю дружиною, акторкою Джессікою Біл. Інсайдер розповів, як подружжя намагається врятувати шлюб.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *