Печінкові котлети з рисом: простий рецепт

Другі страви
  1. Печінку промийте, видаліть усі плівочки та кровоносні судини. Наріжте на шматочки.
  2. Рис промийте та відваріть до готовності. Остудіть.
  3. Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на тертці. Обсмажте на розпеченій сковороді з невеликою кількістю олії до золотистого кольору.
  4. До печінки викладіть цибулю з морквою, додайте перець та сіль. Перебийте у блендері до однорідної маси. Додайте відварений рис, борошно і перемішайте.
  5. На розігріту сковороду з олією викладайте ложкою печінкову суміш і обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до готовності.

Поради:

  • Якщо у вас немає блендера, всі інгредієнти можна перекрутити на м'ясорубці.
  • Печінку використовуйте будь-яку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *