Володимир Дантес показав кумедні кадри, як з Кацуріною до лазні на Полтавщині сходив

Гламур

Шоумен Володимир Дантес показав, як він зі своєю дівчиною, бізнесвумен Дашею Кацуріною відвідали лазню під час відпочинку на Полтавщині.

У своєму фотоблогу співак опублікував кадри, як його кохана вибігає з лазні просто на вулицю і снігом натирає обличчя. У цей момент шоумен сміючись запитує, чому вона не обтирає снігом все тіло. На що Даша відповідає, що не хоче.

Також знаменитість розповів, як минув їхній відпочинок з дітьми.

“Ми були в Старому Хуторі. Думав, що буде важко знайти розваги в будинках, яким по сто років. Але було дуже весело. Наче сам опинився в своєму дитинстві, коли дуже морозно, хрумтить сніг, катаєшся з гірки і нічого не треба. Хоча, буду відвертим, крім корисного – робити рибок-свистунців з глини в артілі в Опішні й ляльку мотанку, були вечори “нудоти від мультиків”. Дозволено було дивитись разом з нами скільки завгодно”, – поділився враженнями Дантес.

Володимир також розповів, що вони з Дашею і дітьми дуже багато гуляли й грілися на печі. Окрім того, пара смакувала різними традиційними смаколиками. Зокрема, спробували прадавній алкогольний напій на основі сушених фруктів – варенуху.

“Потім всі вирубились. Бо жар від печі і прогулянки роблять свою справу. На нас із Дашею мала тиск ще 40-ка градусна варенуха. Зірки на відстані руки, лазня, аромат морозу, страви за “Енеїдою”, занурення у коріння – топ вихідні”, – додав артист.

Нагадаємо, нещодавно кохана Володимира Дантеса Даша також ділилася своїми враженнями від їхньої поїздки на Полтавщину з дітьми від її ексшлюбу й опублікувала атмосферні фото.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *