“Кулеметник поклав півтори роти”: окупант про десятки вбитих, яких ніхто не вивозить із позицій

Війна

Головне управління розвідки опублікувало чергове перехоплення розмови окупантів.

Цього разу окупант розповів дружині про десятки вбитих, яких ніхто не вивозить із позицій, а також мародерства і зґвалтування, які чинять російські військові, що вижили після “м'ясних штурмів”.

“Та, уже поклали дох*я. 60 людей від нашої “полки” біля доту лежать. Досі не витягнули. Та і х*й витягнуть. Розвідка повзала – там датчики стоять на рух. Так що без вісти зниклими будуть 60 людей.

В кінці нашої “полки” дот х**ловський (український. – Ред.). І їх туди погнали штурмовати. Їх кулеметник чисто поклав – півтори роти. Пригнали ще зеків штурмувати, і тих, що залишилися в живих. Їм дозволили бухати. Ну вони і чудять. В місті бабу зґвалтували, вбили і спалили, мужика ще. Через них поїздки в місто взагалі закрили. Мародерять будинки, все тягнуть, інших військових – таких як ми – б'ють”, – розповідає загарбник.

Також він поскаржився, що російське командування за гроші зливає українським військовим інформації про позиції і наступи окупантів.

Раніше окупант розповів про великі втрати в підрозділах російської армії, що діють на Авдіївському напрямку. За його словами, загиблих вивозять “Камазами”, а поранених стільки, що їх уже розміщують у цивільних лікарнях, але навіть там не вистачає місця.

Інший росіянин розповів, що в його підрозділі всі озлоблені і, напевне, перестріляють один одного.

Ще в одному перехопленні окупант з Бахмутського напрямку скаржиться на великі втрати і недбале ставлення командування.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *