Сирні булочки з кунжутом: рецепт смачної випічки

Випічка і страви з борошна
  1. Твердий сир натріть на дрібній тертці. Додайте до нього кисломолочний сир, яйце, перемішане з розпушувачем борошно та сіль. Перемішайте.
  2. Руки змочіть холодною водою. Тісто розділіть на шматочки і скачайте джгут. Сформуйте зі джгута з тіста бублик, з'єднайте протилежні краї. Булочки змастіть і посипте кунжутом.
  3. Деко застеліть пергаментним папером. Викладіть булочки.
  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 25-30 хвилин до золотистої скоринки. Готові гарячі булочки змастіть вершковим маслом.

Поради:

Сир використовуйте не менше 5% жирності.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *