Чому ревнують дружини військових, які воюють на “нулі”: штурмовик здивував відповіддю

Ексклюзив ТСН

Дружини військовослужбовців, які воюють на “нулі”, ревнують своїх чоловіків.

Про це розповів Герой України, сержант 110 окремої механізованої бригади Ігор Тимощук в інтерв’ю кореспондентці ТСН Наталі Нагорній.

Він вважає, що його дружині вдома морально важче, ніж йому на фронті.

“Їй хвилюватися завжди в рази важче. Я так само, коли не беру участі в штурмі, можливо, навіть більше переживаю. Краще бути там з хлопцями, ніж сидіти дивитися відео з дронів, коли вони працюють. Хочеться допомогти чимось”, — каже Ігор Тимощук.

За словами військового, дружина ревнує його, кожного разу, коли в нього є можливість виїхати в місто.

“Моя дружина це… кожен дзвінок в той день, коли є можливість виїхати в місто і будь-який виїзд в місто. Дружина ревнує. “Бо ти їдеш сам, а там же жінки“. Ну я кажу, ну і що? “Вони ж жінки”… Ну, є мирне населення, вони проживають там”, — розповів Ігор Тимощук.

Він каже, що так відбувається не лише в його сім’ї. Військовий вважає, що це абсолютно нормальне явище.

“У тому плані, що вона з однієї сторони переживає, а з іншої так тебе тонізує. Що, все ж таки, ось я за тобою дивлюся, я за тобою спостерігаю. Дати привід для ревнощів — там просто немає на це часу. Але це реалії. Ми все прекрасно розуміємо. Є різний контингент чоловіків. Чому ми їх стараємося тримати? Все воно пов'язано. Алкоголь, жінки — це вже йдуть складові. Спочатку одне, потім друге, далі третє. І тому ми стараємося тримати дисципліну. У нас заборонений алкоголь взагалі”, — розповів військовий.

На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео На його рахунку 16 штурмів — не так страшно, але може бути дорога в один кінець! Правда про Авдіївку

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *