“Інтер” у більшості вирвав перемогу над “Наполі” та завоював Суперкубок Італії (відео)

Спорт

“Інтер” здолав “Наполі” та здобув Суперкубок Італії. Вирішальний поєдинок на стадіоні “Аль-Авваль” у саудівському Ер-Ріяді  завершився з рахунком 0:1.

У першому таймі матчу суперники не вражали ворота одне одного. На старті другої половини зустрічі “нерадзуррі” отримали чисельну перевагу – на 60-й хвилині форвард неаполітанців Джованні Сімеоне отримав другу жовту картку та був вилучений з поля. Цікаво, що перший “гірчичник” аргентинець заробив 5 хвилинами раніше.

Тож підопічним Вальтера Маццаррі довелося удесятьох стримувати натиск “Інтера”. Тривалий час їм це вдавалося, однак у компенсований час команда Сімоне Індзагі таки дотиснула свого опонента – на 90+1-й хвилині Лаутаро Мартінес забив переможний м'яч після передачі Бенжамена Павара.

Огляд матчу “Наполі” – “Інтер”

Зазначимо, що “нерадзуррі” виграли Суперкубок Італії увосьме в історії та втретє поспіль. Торік “Інтер” завоював цей трофей, розбивши “Мілан”, а 2022-го виграв у драматичній битві проти “Ювентуса”.

Рекордсменом за кількістю перемог у Суперкубку Італії залишається “Ювентус”. Туринський клуб дев'ять разів тріумфував у цьому турнірі.

Нагадаємо, цього року Суперкубок Італії вперше проводився у форматі мінітурніру за участю чотирьох команд. У півфіналах “Наполі” здобув розгромну перемогу над “Фіорентиною” (3:0), а “Інтер” розгромив “Лаціо” (3:0).

Читайте також:

Кубок африканських націй-2023: розклад і результати всіх матчів

Тренер “Жирони” висловився про хет-трик Довбика та розгромну перемогу над “Севільєю” в Ла Лізі

“Ювентус” здобув розгромну перемогу та очолив турнірну таблицю Серії А (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *