Ольга Сумська серйозно отруїлася і поскаржилася на медицину в Австрії: “Не уявляєте, в якому стані я була”

Гламур

Українська акторка Ольга Сумська розкрила подробиці свого серйозного отруєння під час відпочинку в Австрії.

Як поділилася артистка, за кордоном їй різко стало зле і почала мучити нудота. Знаменитість потрапила до місцевої лікарні, однак там не отримала належного лікування. Акторка говорить, що їй була необхідна серйозна терапія. Натомість лікарі поставили їй крапельницю, яка не допомогла.

“Колись нам здавалось, що за кордоном дуже крута, якісна медицина…Це поки ти не потрапиш до лікарні десь, скажімо, в Австрії …Ви навіть не уявляєте, в якому я стані була три дні тому після жахливого отруєння в Австрії. Я не отримала належної медичної допомоги, попри те, що мої аналізи показували, що мені потрібна була серйозна терапія. Крапельниці, які мені ставили, не допомогли, і те лікування не привело до полегшення мого стану”, – поділилася акторка.

Ольга Сумська ухвалила рішення повертатися до України, хоч і почувалася зле. Після 18 годин в дорозі акторка опинилася в одній із лікарень Івано-Франківська, де їй негайно надали медичну допомогу. Після інтенсивної терапії Сумській стало значно легше. Тож, знаменитість неабияк вдячна українським лікарям, які врятувати їй життя.

“Доїхали до лікарні в Івано-Франківську. Медсестри вже стояли напоготові, аби взяти аналізи. Коли підійшла лікарка, пані Любов Василівна, я побачила її очі і якось в душі заспокоїлась. Аналізи були жахливі…Якби я ще на пару днів залишилась в Австрії, не знаю, що було б…Почали капати магнезію, решту ліків, антибіотик одразу протягом декількох годин…Я нарешті заснула! Після трьох днів без сну і без їжі…Я вам вдячна за порятунок”, – висловилася акторка.

Нагадаємо, нещодавно співачка Анна Трінчер розповідала, як отруїлася під час відпочинку на Балі. Знаменитість ділилася, які в неї були симптоми.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *