Ракетний удар по Києву: десятки постраждалих та руйнування у різних районах – подробиці від Кличка

Війна

Внаслідок ранкової ракетної атаки росіян по Києву 23 січня у різних районах столиці пошкоджені кілька будівель, 18 людей постраждали. 

Про це розповів мер Віталій Кличко.

У столиці станом на цю годину відомо про 18 постраждали, 13 – госпіталізовані, зокрема троє дітей. Тринадцятирічному хлопцю та чотирьом дорослим медики надали допомогу на місці. 

“Одну жінку доправили до реанімації і продовжують надавати інтенсивну допомогу. Наразі постраждала жива!”, – розповів він.

Пошкоджені кілька будівель у Солом’янському, Святошинському, Печерському та Дарницькому районах. На місцях працюють екстрені служби.

Святошинський район:

Внаслідок падіння уламків пошкоджені балкони від 1 до 5 поверхів житлового будинку та чотири квартири. 

В іншому будинку виявили нерозірвану бойову частину ракети – мешканців будинку евакуювали. Також у Святошинському районі загорілася нежитлова двоповерхова будівля. За іншою адресою – палали автомобілі.

Соломʼянський район:

В багатоквартирному будинку вибуховою хвилею вибило вікна. Крім того, у кількох квартирах сталося загоряння. Також руйнувань зазнала двоповерхова нежитлова будівля.

Печерський район:

Внаслідок влучання в нежитлову будівлю сталася пожежа. Під час ліквідації наслідків обстрілу виявили одного потерпілого.

Дарницький район:

Зафіксовано кілька місць падіння уламків, зокрема на дах 9-поверхового житлового будинку – без загоряння та поблизу території дитячого садочка – теж без подальшого горіння.

Усі екстрені служби продовжують працювати на місцях падіння уламків.

Нагадаємо, окупаційна армія Росії у ніч проти 23 січня атакувала Україну “Шахедами”, а вже під ранок масовано випустила ракети зі стратегічної авіації. Вибухи пролунали у Павлограді на Дніпропетровщині, Києві та Харкові. ТСН.ua зібрав все, що наразі відомо про наслідки та жертв атаки (фото).

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *