Сміливість та рішучість: Данілов про ризики для України і розрахунок Путіна

Події

Знищити путінський режим можливо завдяки сміливості та рішучості. Дефіцит цих речей може завадити нашій державі здобути перемогу у війні, яку розв’язала РФ.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав секретар РНБО Олексій Данілов.

“Дефіцит сміливості та рішучості – головний ризик, який на сьогодні існує й може завадити Україні досягнути поставлених цілей – знищити путінський режим шляхом його повної та безумовної поразки у розвʼязаній ним злочинній війні. І відваги бракує не українцям”, – наголосив Олексій Данілов.

За його словами, у цій війні переможе той, хто не буде боятися ані уявних “безмежних” російських ресурсів, ані мобілізації додаткових “мільйонів” солдат слухняного російського стада, ані головної путінської страшилки  – ядерної зброї. 

“Нерішучість і напівміри,  які  можуть проявити світові демократії, – наші головні ризики. Поранити, але не вбити.  Саме на це і розраховує путінське кубло. Згадаємо виснажливі й тривалі (коли час на вагу золота) дискусії про те, чи потрібні Україні в умовах повномасштабної конвенційної війни військові літаки, можливо, наступ можна здійснити без танків, а оборону без снарядів… Тому Україна й українці перші, хто подає приклад сміливості та твердості, – стояти на наших позиціях і вимагати виконання справедливих вимог. І в цьому ми готові йти настільки далеко, наскільки це необхідно. Протистояння непорушностей – основний зміст цього етапу війни”, – зазначив секретар РНБО.

Нагадаємо, що РФ залежить від артснарядів КНДР і не здатна вести війну понад два роки.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *