Сукні, які будуть на піку трендів 2024 року: ці моделі стильні, практичні й невимовно розкішні

Різне

У кожної представниці прекрасної статі неодмінно повинна бути в гардеробі сукня, і бажано, щоб не одна, адже вона робить навіть найпростіший образ стильним, вишуканим і досконалим. Неважливо, куди ви збираєтеся: на роботу, прогулянку чи свято, ця річ буде доречною на всі випадки життя. А якщо ви хочете ловити на собі захопливі погляди людей навколо, тоді варто вибирати сукню з-поміж цих п’яти трендових моделей. Розповідаємо, які сукні будуть на піку популярності 2024 року та пасуватимуть абсолютно всім жінкам.

Сукня з оголеними плечима

Вибирайте сукню обов’язково довжини міді або максі, тоді ваш аутфіт буде справді елегантним. У трендах 2024 року залишається монохромна палітра кольорів, а сама модель сукні не повинна мати жодного декорування. Щоб увиразнити та акцентувати свій образ, можна додати масивний браслет чи кольє.

Сукня з бахромою або пір’ям

У трендах залишаються моделі суконь, прикрашені пір’ям або бахромою. Такий декор робить образ дорогим і сміливим. Ця модель не потребує акцентних прикрас, сукню варто вибирати у монохромних природних кольорах. Особливою популярністю 2024 року користуватимуться сукні у стилі “тиха розкіш” чорного, шоколадного та молочного кольорів з коміром стійкою або горлом.

Сукня з екошкіри

Ця модель на піку популярності вже кілька років поспіль завдяки своїй універсальності, і 2024 рік не буде винятком, оскільки така сукня зручна, ефектна і водночас практична, тому вкрай популярна в усьому світі. Стилісти цьогоріч рекомендують звертати увагу, як завжди, на моделі довжини міді й максі прямого крою без зайвої фурнітури.

Сукня з бантом

Такі сукні повинні бути прямого чи силуетного крою в монохромних кольорах без зайвих елементів, оскільки ключову декоративну роль у цій моделі відіграє бант, який може бути розміщений будь-де. Якщо він збоку чи по центру сукні, то надаватиме образу елегантності та деякого консерватизму. А якщо розміщений у зоні спини, талії або рукавів, то аутфіт матиме кокетливий і романтичний вигляд.

Сукня polka dot

Ця модель у дрібний горох уже давно стала класикою, в кожної модниці світу, напевно, є в гардеробі хоча б одна така. У трендах 2024 року перевага надається силуетним моделям із коміром-стійкою або сукням А-силуету із рукавами-буфами, які починаються на рівні плеча.

Читайте також:

Головні антитренди 2024 року: шість речей, які можуть зіпсувати навіть найстильніший образ

4 ультрамодні образи із джинсами та светром, які пасуватимуть абсолютно всім жінкам

Вмить зроблять фігуру стрункою, а обличчя – молодим: 7 кольорів одягу, які замаскують усі недоліки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *