Хлопця, який прикинувся своєю дівчиною та намагався скласти за неї медичний іспит, заарештували

курйози

В Індії заарештували чоловіка після того, як він видав себе за свою дівчину, щоб скласти медичний іспит замість неї.

Про це пише nypost.com.

На початку січня 26-річний Ангрез Сінгх намагався пройти відбірковий тест для своєї 34-річної коханої Парамджит Каур. Іспит є обов'язковою умовою для того, щоб стати медичним працівником.

Щоб обдурити чиновників, які проводять тестування, коханець під прикриттям поголив волосся на обличчі, нафарбувався і одягнувся в жіночий одяг перед тим, як увійти до екзаменаційної кімнати.

Прискіпливий імітатор навіть зайшов так далеко, що підробив виборче посвідчення своєї дівчини, посвідчення особи та карту Aadhaar – 12-значний унікальний ідентифікаційний номер – щоб зробити ілюзію непорушною.

У поліції повідомили, що його стали підозрювати після того, як помітили, що його обличчя не відповідає зображенню Каур в анкеті. Згодом влада перевірила біометричні дані Сінгха і виявила, що вони “не відповідають тим, які зберігаються в записах”.

Згодом шахрая було заарештовано. Поліція також звинуватила Каур у змові зі своїм хлопцем, оскільки вважає, що він не зміг би обдурити без її згоди та можливої допомоги.

Парі наразі пред'явлено декілька звинувачень, а поліція відтоді розпочала розслідування того, як Сінгху вдалося підробити документи.

Читайте провідні новини дня:

Зрештою правоохоронці вважають цей дивний випадок прикладом того, як люди роблять все заради кохання.

“Чоловік може піти на такий ризик лише заради своєї дівчини”, – сказав поліцейський.

Нагадаємо, продавець курей-гриль декілька років вдавав із себе адвоката. Відомо, як саме він “спалився”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *