Всі подруги заздритимуть вашому образу: які кольори манікюру варто вибирати 2024 року

Різне

Цього року стилісти рекомендують робити манікюр у декількох топових відтінках, але для декору вибирати стиль мінімалізму або взагалі відмовитися від нього. Розповідаємо, які кольори манікюру будуть на піку популярності 2024 року.

Які кольори манікюру на піку трендів 2024 року

  • Рожевий хром. Такий відтінок у манікюрі вважається класичним, він на піку популярності вже не один рік. Варіантів манікюру в рожевому кольорі може бути безліч: ніжний рожевий, яскраві відтінки і насичений оксамит.
  • Глянцевий чорний. Цей колір вважається містичним і загадковим, найбільше підходить жінкам, які впевнені в собі та не бояться радикальних рішень. Неперевершено грає у моновиконанні без будь-якого декору.
  • Перламутровий. Його використовують як доповнення до будь-якого манікюру, щоб увиразнити відтінок. Або він може чудово грати одноосібно, доповнюючи повсякденний чи романтичний образ.
  • Класичний червоний. Такий колір лаку належить до стилю “тиха розкіш”. Варто звернути увагу на припилені відтінки червоного манікюру, які додаватимуть своїй власниці впевненості й вишуканості.
  • Темно-сірий. Цей колір додає образу похмурого містицизму та індивідуальності. Він виділятиме жінку з-поміж натовпу, додаючи деякої естетики та загадковості її стилю.
  • Всі відтінки зеленого. Зелений став трендовим 2024 року, тому всі відтінки – від світлого до смарагдового насиченого – можна сміливо наносити на свої нігтики. Зелений манікюр додасть образу елегантності та яскравої розкоші водночас.

Читайте також:

Топові стрижки 2024 року для жінок за 50: зберігають молодість та красу, не потребують укладання

Сукні, які будуть на піку трендів 2024 року: ці моделі стильні, практичні й невимовно розкішні

Жодної зморшки після 50 років: у чому секрети молодості данських жінок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *