Відома співачка KOLA вперше показала фото з весілля у Празі з чоловіком-іноземцем

Гламур

Українська співачка Анастасія Прудіус, більш відома як KOLA, вперше показала фото зі свого весілля з чоловіком-іноземцем, який старший за неї на 13 років.

Виконавиця вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя. Однак цього разу зірка зробила виняток. У своєму Telegram-каналі KOLA вперше показала фото зі свого весілля. Артистка опублікувала кадри, які були зроблені в день реєстрації шлюбу.

Зокрема, співачка показала, як готувалася до офіційної частини весілля. Настя відмовилася від традиційного весільного вбрання. Вона обрала білу сорочку з корсетом, а також атласну спідницю, яка була оливкового кольору. Образ знаменитість доповнила сумочкою.

Одягатися нареченій допомагала мама. KOLA показала, як рідна людина затягувала їй корсет. До слова, судячи з виразу обличчя виконавиці, без сміху не минулося.

А от свого нареченого KOLA не показала, адже ретельного приховує його. Відомо, що коханого артистки звуть В'ячеславом. Чоловік народився в Дніпрі, однак у дитинстві разом із батьками емігрував до Ізраїлю. Пара познайомилася влітку 2022 року за кордоном під час благодійного заходу, де виступала KOLA. Вже торік влітку В'ячеслав освідчився Насті. Весілля закохані зіграли в Празі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *