Марія Федчук: світові інновації для краси та здоров’я українок

Вікно

Як засновниця та медична директорка MDA UKRAINE, Марія Федчук, залюбки ділиться з фахівцями різного рівня найновішими знаннями щодо прогресивних методик, активно розвиваючи професійну косметологію та естетичну медицину в Україні.

За плечима експертки – 18 років досвіду в галузі естетичної медицини. До початку повномасштабного вторгнення Марія була єдиною на території колишнього СНД міжнародною тренеркою компанії Allergan Aesthetics – провідної у світі естетичної медицини. Пані Федчук проводила численні презентації майже у всіх країнах Європи, СНД, ОАЕ, Саудівській Аравії, Кореї.

Увесь міжнародний досвід дав їй точне й чітке розуміння не лише про найінноваційніше, а й найбезпечніше.

«Безпека пацієнта – на першому місці!» – наголошує лікарка. Особливо ж гостро питання безпеки стоїть, коли йдеться про використання в anti-age медицині екзосом.

Екзосоми для краси безпечні?

Традиційний спосіб отримання екзосом – мезенхімальні стовбурові клітини. Себто це людські екзосоми, що містять у собі геном людини. Ризику використання людських екзосом на сьогодні присвячують усе більше наукових розвідок.

MDA UKRAINE, на чолі з Марією Федчук, перші та єдині на території України, хто представляє технологію використання non-human derived exosomes – екзосом нелюдського походження, які не містять у собі геному людини.

У чому унікальність органічних екзосом?

Це перші у світі органічні екзосоми, які отримують з молозива молодих теличок на органічних фермах Італії. Такі екзосоми є повністю безпечними і не несуть ризику введення генетичної інформації сторонньої людини.

«Ми в MDA UKRAINE використовуємо виключно PURASOMES від італійського фармацевтичного концерну DERMOAROMA – органічні екзосоми», – підкреслює пані Федчук.

Відомо, що в Америці діє спеціальний орган санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів FDA – Food and Drug Administration. Марії та її партнерам є чим пишатися! FDA дала дозвіл на використання цих унікальних препаратів під час мікронідлінгу. В США Марія заснувала компанію MTS US разом із своїм чоловіком – Володимиром Федчук, яка і представляє унікальні препарати на території США.

Результати використання препаратів від MDA UKRAINE вражають!

Марія Федчук є авторкою кількох протоколів і технологій трансформації шкіри, серед яких унікальна методика рідкого лазеру. З появою органічних екзосом ця методика отримала назву екзосомальний рідкий лазер, де в одному протоколі поєднано кислоти, мікронідлінг і екзосоми.

Наразі препарати від MDA UKRAINE не мають аналогів за потужністю: містять 20 млрд екзосом, фактори росту, комплекс протизапальних цитокінів, захисний комплекс, гіалуронову кислоту та всі 20 амінокислот. Важливо зазначити, що це єдина технологія, яку визнають усі релігії світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *