Сирний пиріг: рецепт корисного десерту

Випічка і страви з борошна
  1. Родзинки помийте та залийте окропом на десять хвилин. Злийте воду і просушіть їх.
  2. У миску викладіть м'яке вершкове масло і цукор. Збийте міксером п'ять хвилин. Потім додайте яйця, сир, ванільний цукор, сіль і ще раз збийте міксером до однорідної маси. Всипте просіяне борошно з розпушувачем і родзинками. Перемішайте тісто добре лопаткою.
  3. Дно та боки форми вистеліть пергаментом. Готове тісто викладіть у форму та розрівняйте його.
  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 180 градусів 50 хвилин.
  5. Сирний пиріг витягніть із форми, трохи остудіть і посипте цукровою пудрою.

Поради:

  • Сирний пиріг можна подати з джемом або сметаною.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *