“Є варіант А і Б”: військова висловилась про мобілізацію і що станеться, коли українці не воюватимуть

Ексклюзив ТСН

Військова Аліна Михайлова зазначила, що зараз перед українцям є два вибори – або йти до армії та воювати, або ж Україна програє у війні. 

Про це вона розповіла в інтерв'ю кореспондентці ТСН Наталії Нагорній. 

“Я насправді, хоч би які в мене були сумніви й сумні думки про все, я хочу вірити, що якось з усього цього ми викарабкаємося, тому що у нас просто немає виходу. Є варіант А і варіант Б, там ти йдеш в армію або не йдеш в армію. І є варіант, чи є Україна і ти в ній, як українець, з мовою, якою ти говориш, чи цього немає, бо це забрала Росія”, – пояснила вона. 

Військова наголосила, що воювати будуть всі, зокрема і ті, хто “тримає економічний фронт”. 

“І всі, хто сьогодні тримає економічний фронт, хто досі не у війську, повинні підготуватися до того, що вони повиннні також підключатися до цього варіанту А. Тому що інших варіантів у нас немає. Ми або програємо, або ми виграємо. Все”, – сказала Аліна Михайлова. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео:  Коли кажуть, що ми маємо економити патрони – як ми до цього дійшли? – Аліна Михайлова

Повне інтерв'ю читайте за посиланням: Про “літо в Криму для ідіотів”, втрати на фронті та чому воювати будуть всі: інтерв'ю з військовою Аліною Михайловою.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *