Ірина Сопонару показалася на відпочинку з нареченим-британцем і розповіла про різницю менталітетів

Гламур

Українська гумористка, акторка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару показала, як насолоджується відпочинком у теплій країні зі своїм нареченим-британцем, підприємцем Рісом.

Знімком з відпустки знаменитість поділилася у своєму Instagram. На фото Сопонару постала в білій сорочці, а поруч із нею сидів Ріс. Закохані, ймовірно, насолоджувалися місцевою кухнею, адже кадр був зроблений у кав'ярні.

Окрім того, Ірина зізналась, чи виникали складнощі в їхніх із коханим стосунках через різні менталітети. За словами акторки, навіть її друзі цікавилися цим запитанням. Сопонару переконує, що жодних складнощів не виникало через те, що вони з різних країн. Пара від початку стосунків не відчувала жодного дискомфорту.

“Наскільки нам складно через різницю менталітетів? Навіть друзі іноді запитують мене, чи були в нас якісь складнощі саме через це. Якщо чесно, то від самого початку я не відчувала жодної різниці. Можливо, просто пощастило…Ріс поєднує в собі найкращі якості”, – поділилася артистка.

Нагадаємо, нещодавно Ірина Сопонару розсекретила свій раціон. Знаменитість зізналась, який продукт не їсть вже протягом 17 років.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *