Даша Кацуріна показала, як з Дантесом готувалася до свята її 8-річної донечки

Гламур

Українська бізнесвумен Даша Кацуріна розповіла про свято у родині. Її донечка Саша від ексшлюбу з Мішею Кацуріним святкує день народження.

Сьогодні, 26 січня, дівчинці виповнилося 8 років. З цієї нагоди Даша разом з обранцем, співаком та шоуменом Володимиром Дантесом підготувала для неї сюрприз. І показала, як все минуло в своєму Instagram.

Так, вранці пара задекорувала їхній заміський маєток гелевими кульками у формі цифри і різних звірів. А також замовила шоколадний торт зі свіжими фруктами, яким залюбки поласували 8-річна Саша й дворічний Іван на сніданок.

Окрім того, зранку на іменинницю чекала стилістка-перукарка, яка зробила Саші святкову зачіску з різнокольоровими шпильками.

“Саші сьогодні 8 років, наш ранок”, – написала бізнесвумен.

Вочевидь, організувати свято для донечки виявилося не так просто. Зокрема, Даша опублікувала фото коханого, який на тлі кульок має стомлений вигляд і прикриває руками своє обличчя. Сам артист у коментарях під дописом обраниці зазначив, що він “амбасадор реальності”. А їхні шанувальники підхопили цю жартівливу хвилю.

Нагадаємо, нещодавно Дантес замилував кадрами, як навчав дворічного сина коханої Даші Кацуріної вимовляти слова.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *