Надя Дорофєєва з Кацуріним привітали його доньку з 8-річчям і показали сюрприз для неї

Гламур

Українська співачка Надя Дорофєєва показала, як зі своїм чоловіком, ресторатором Мішею Кацуріним, вони підготувалися до свята його донечки Саші.

26 січня доньці Міші виповнилося 8 років. З цієї нагоди подружжя влаштувало дівчинці дитячу вечірку. На сторінці в Instagram Надя показала, як з коханим спочатку навідалася до школи, де навчається Саша. Там іменинниця мала нагоду розбити піньяту з цукерками. Довкола неї згуртувалися її однокласники та друзі.

А вже вдома на 8-річну Сашу чекало продовження сюрпризу. Як виявилося, Надя з Мішею задекорували свій дім величезною кількістю кульок. На кадрах можна також помітити спеціально облаштований танцмайданчик і приставки для ігор. До слова, на святі був присутній і ведучий, який розважав дітей.

До того ж Дорофєєва замилувала кадрами, як на вечірці Саші вона бавилася з сином Кацуріна. Артистка взяла дворічного Івана на руки, а Міша у цей час ніжно цілував його.

Нагадаємо, ексдружина Міші Кацуріна Даша також привітала їхню 8-річну доньку Сашу з днем народження. Разом з Володимиром Дантесом вона показала, як минув їхній святковий ранок з дітьми.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *