Топ-6 омолоджувальних стрижок: модні зачіски, які пасують абсолютно всім жінкам

Різне

Щоб оновити свій образ і скинути кілька зайвих років, можна просто підібрати правильну стрижку, яка підходитиме до типу обличчя і структури волосся. Такі зачіски здатні як повністю змінити образ, так і освіжити його, приховавши вікові зміни і підкресливши природну красу. Розповідаємо, які омолоджувальні стрижки пропонують модні експерти цього року.

Сучасна об'ємна стрижка піксі

Ця зачіска очолює список омолоджувальних стрижок, що не дивно, оскільки вона надає об’єму тонкому й ослабленому волоссю, робить обличчя відкритим, а загальний образ стильним. Зачіска має короткі пасма на маківці і довгі на потилиці, підходить для пані з овальним або круглим лицем.

Багатошаровий боб

Таку стрижку можна робити як на коротке волосся, так і на локони середньої довжини. Зачіска створює легкий і грайливий образ, підкреслюючи красу очей, і водночас приховує зморшки на верхній частині обличчя. Стрижка пасує абсолютно всім жінкам, незалежно від віку, типу обличчя і структури волосся.

Асиметричний боб

Ця стрижка робиться як на коротке, так і на середнє волосся, має градуйовані пасма різної довжини. Завдяки цьому створюється легкий природний об’єм і динаміка образу. Така зачіска пасуватиме власницям видовженого обличчя і будь-якого типу волосся.

Боб каре

Це класичний варіант стрижки боб із заокругленими пасмами всередину. Така зачіска робить локони сильними й густими, підходить для прямого здорового волосся. Стрижка акцентує увагу на лінії шиї, видовжує обличчя, тому підійде для власниць квадратного чи прямокутного обличчя.

Подовжене каре

Цю зачіску можна вважати універсальною, адже вона підходить абсолютно всім жінкам. Якщо ви не бажаєте кардинально змінювати свій стиль і довжину волосся, тоді ця стрижка саме для вас. Вона освіжає образ, приховує вікові зміни на обличчі та увиразнює природну красу.

Стрижки з чубком

Ці стрижки ідеально підходять для тих, хто бажає скоригувати лінії обличчя та омолодитися, адже завдяки чубку можна приховати вікові зміни на шкірі обличчя, високе чоло тощо. Чубок має багато варіантів – він може бути градуйованим, асиметричним, прямим, набік чи густим. Стрижки з чубком личитимуть будь-якій жінці, незалежно від структури волосся і типу обличчя.

Читайте також:

Всі подруги заздритимуть вашому образу: які кольори манікюру варто вибирати 2024 року

Скандинавський боб: трендова стрижка для тонкого волосся, яку не потрібно укладати

Топові стрижки 2024 року для жінок за 50: зберігають молодість і красу, не потребують укладання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *