У Пентагоні заявили, що просять Конгрес ухвалити пакет допомоги для України різними способами

Війна

Сполучені Штати не можуть надавати Україні пакети військової підтримки з грудня 2023 року, оскільки Конгрес досі не проголосував за новий пакет.

Про це заявила заступниця речника Міноборони США Сабріна Сінгх. 

Вона нагадала, що раніше цього тижня відбулася зустріч контактної групи з питань оборони України у форматі Рамштайн, щоб з’ясувати, що потрібно Україні, які є невідкладні  потреби.

Сінгх також додала, що ненадання військової допомоги Україні з боку США викликає занепокоєння, адже “підтримка Сполученими Штатами України неймовірно важлива для демонстрації єдиного послання не тільки для європейського світу і Росії, але й для всього світу”.

Сінгх також відзначила, що союзники та партнери США активізувалися, щоб допомогти Україні — це стосується навчань, фінансування та підтримки. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що рівень підтримки партнерів не зменшиться і Україна “не зникне з радарів”.

Крім того, ми раніше інформували, що журналіст Остап Яриш заявив, що Дональд Трамп тисне на Конгрес, щоб заблокувати допомогу Україні заради перемоги на виборах.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *