“Ліверпуль” у результативному матчі розгромив суперника та вийшов до 1/8 фіналу Кубка Англії (відео)

Спорт

“Ліверпуль” розбив “Норвіч” у матчі 1/16 фіналу Кубка Англії. Поєдинок на стадіоні “Енфілд” у Ліверпулі завершився з рахунком 5:2.

На 16-й хвилині “червоних” вивів уперед Кертіс Джонс. Представник Чемпіоншипу (другий за рангом англійський дивізіон – прим.) відповів через шість хвилин точний ударом Бенджаміна Гібсона.

Однак на перерву мерсисайдський клуб пішов лідером, адже на 28-й хвилині голом відзначився Дарвін Нуньєс.

У другому таймі команда Юргена Клоппа сповна довела свою перевагу в класі. На 53-й хвилині Діогу Жота збільшив перевагу поточного лідера АПЛ, а на 63-й хвилині Вірджил Ван Дейк відправив четвертий м'яч у ворота гостей.

На 69-й хвилині Борха Сайнс забив другий гол “Норвіча” й рахунок став 4:2 на користь “Ліверпуля”. Проте останнє слово в цій грі було за господарями – на 90+5-й хвилині гол записав до свого активу Раян Гравенберх.

Огляд матчу “Ліверпуль” – “Норвіч”

Додамо, що кількома днями раніше Клопп оголосив, що залишить посаду головного тренера “Ліверпуля”  після закінчення нинішнього сезону.

Нагадаємо, чинним володарем Кубка Англії є “Манчестер Сіті”. Торік команда Хосепа Гвардіоли у фіналі перемогла “Манчестер Юнайтед” з рахунком 2:1.

Читайте також:

Мегасенсація в Кубку Англії: напівпрофесійний клуб шостого дивізіону вийшов до 1/8 фіналу (відео)

“Жирона” з Довбиком і Циганковим здобула чергову перемогу та повернулася на вершину Ла Ліги (відео)

“Дженоа” з Малиновським за 6 хвилин оформила камбек і здобула перемогу в матчі Серії А (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *