Вдвічі більше податків та сотні дронів різних модифікацій для ЗСУ — підсумки Акордбанк в 2023 році

Економіка

«Банк суттєво збільшив обсяг сплачених податків та зборів до бюджету всіх рівнів. Зокрема, за 2023 рік тільки обсяг податку на прибуток зросте більше ніж в 5 разів в порівнянні з 2022 роком, — коментує Олексій Руднєв, Голова Правління ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК». — Протягом 2023 року ми створили понад 200 робочих місць для українців, відкрили 7 нових відділень і піднялися на 8 місце серед банків за розміром регіональної мережі, яка зараз налічує 155 відділень. Ми плануємо не зупинятися на досягнутому і продовжувати зростати й цьогоріч».

Крім основної діяльності, «Акордбанк» системно вкладається в зміцнення оборонного потенціалу України. Так, протягом 2023 року внески до благодійних фондів виросли на +45%, а безпосередньо для підрозділів, що виконують завдання на фронті, було придбано та відремонтовано понад 540 різноманітних дронів.

Нагадаємо, що вже в 2022 році «Акордбанк» мав найвищий показник обсягів допомоги військовим серед усіх банків України. Тоді команда «Акордбанка» змогла закупити й передати на фронт більше 200 багатоцільових і броньованих авто.

«Ми й надалі плануємо підтримувати наших захисників у боротьбі проти російських загарбників. Впевнений, Україна обов’язково буде звільнена завдяки нашим героїчним воїнам. Саме разом та кожен на своєму фронті, щоденно, крок за кроком, наближуємо перемогу», — підкреслює Олексій Руднєв, Голова Правління ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *