Сяятиме чистотою за 10 хвилин: “королева чистоти” поділилася, як відчистити витяжку від жиру

Різне

Експертка з прибирання Ліндсі Кромбі на своїй сторінці поділилася простим способом, як очистити масний наліт з витяжки за 10 хвилин. Вона стверджує, що саме тут завжди дуже багато жиру, що з часом призводить до появи неприємного запаху на кухні.

Жінка порадила замочити витяжку в розчині з теплої мильної води та звичайного оцту.

Ліндсі Кромбі — одна з найпопулярніших фахівчинь із прибирання у Великій Британії. Вона часто ділиться своїми власними секретами та лайфгаками з підписниками в соціальній мережі Instagram. Тут на неї підписано понад 300 тисяч осіб. Також “королева чистоти”, як вона сама себе називає, досить часто з'являється в популярній британській передачі на телеканалі ITV “Цього ранку”. Тут вона є постійною експерткою з прибирання.

Ліндсі радить чистити витяжку хоча б раз на три місяці, оскільки в цьому місці на кухні збирається дуже багато кіптяви й жиру. Вони роблять її не лише брудною, але й менш ефективною.

Більшість фільтрів витяжки, каже Кромбі, можна мити в посудомийній машині. Тож перед очищенням варто ознайомитися з інструкцією від виробника. Якщо ж вашу витяжку не можна очищати в посудомийній машині або у вас немає такої техніки, просто додайте в гарячу мильну воду склянку оцту та залиште фільтри в рідині всього на 10 хвилин.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *